måndag 16 mars 2009

Let the games begin


I kväll ska jag börja kolla på Mad men. Och Gud nåde er andra, alla ni i min omgivning som sagt att det ska vara så himla bra, gud nåde er om det är dåligt. För sällan har jag väl fått så många "ahmen VA, kollar du inte, det är så sjukt bra, bästa sen wire och vita huset och gud vet vad". Så nu sitter jag här med skyhöga förväntningar. Let the games begin.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Säger bara en sak, du kommer inte att bli besviken!Är själv helt fast och älskar älskar det!

Matsy sa...

Det tar några avsnitt innan man fattar storheten. I början trodde jag att det var distanserat. Sen fattar man hur mycket som kokar bakom alla perfekta fasader.

Anonym sa...

Det Matsy säger, plus att den är ganska långsam rent handlingsmässigt. Ingen actionserie precis, så att säga. Men medan man väntar på något som driver händelseförloppet framåt har man hela tiden något sjukt snyggt att vila ögonen på.

Alice sa...

Jag har också skjutit upp det och byggt förväntningar. Nu låter det som en ypperlig idé att vänta på ditt utlåtande och sen kanske sätta igång.

Alltså för typ två år sedan gick det så sjukt mycket bra tv, det känns som att allt dog i förra årets strejk. Nu kollar jag boston legal och so-called life från början för att ha något att göra. Även hela Pride&Predjudice-serien har jag avverkat. Det är som motsvarigheten till att läsa klassiker tänker jag, dåligt samvete-serierna.

Peggy sa...

Den är inte så bra från början, men sen! Jag såg sista avsnittet igår och har inga fler säsonger att se och det är JOBBIGT. Det är en grym TV-serie.

åsa sa...

http://stuffwhitepeoplelike.com/2009/03/11/123-mad-men/