torsdag 10 maj 2007

in da club

jag var på möte på trädgården igår. jag och min kille ska ha klubb där tillsammans i sommar. min kille har skitbra musiksmak och jag älskar att hänga på klubb när han spelar, och jag tror att han gillar mej när jag spelar, men asså... de gånger vi spelat tillsammans har det blivit knasigt och gnälligt. det KAN bero på att jag blir full och ba "hits kalle, vi måste spela HITS!". blir allmänt jobbig och så där. jag full och han nykter. jag askar i hans cd-case, välter lite surt vitt vin över en vinyl, såna grejer är ju inte han så pepp på. jag fasar lite lite inför de kommande kvällarna. inget av detta kommer ju märkas utåt så klart. och vi kanske inte ens bjäbbas. under do happen. kul ska det bli allafall. hade sällskap hem med nils och daniel från ACE som kör de fredagarna då inte vi spelar. gillar dom. jag spelade på deras gamla soundclash några ggr för hundra år sedan. jag och quetzala. i kishimoto-toppar och bernhard willhelm-jackor. vi spelade 50s "in da club" tre ggr på en kväll minns jag och dansgolvet blev bananas. och så blev vi fulla på white russians och när klubben slutade tog vi taxi till berns matsal och minglade under kristallkronorna. hoppas hanna får lika rött hår som daniel.

5 kommentarer:

kakan sa...

nej nu måste jag fråga, allvarligt, hur i heeeeeeelvete hade du råd med såna kläder när du jobbar på ng? hur? ng betalar ju asdåligt! sms-lån, pappa betalar eller snatterier?

Anonym sa...

Vad är ng?

popmorsa. sa...

det där var ett tre fyra år sedan. mina enda utgifter då var kaffe cigg och, just, dyra kläder. brukar fundera på det där, hur jag fick det att gå ihop. jag vet fan inte.

Anonym sa...

Pou pas me tetoia giallia re karamitro?

kakan sa...

okej, tack!