söndag 13 maj 2007

jag är kär i en slacker

och jag kände jag måste förtydliga det jag skrivit nedanför här. det jag skriver om nedan är mina rädslor, inte min verklighet. bara så att det inte uppfattas som att det är danger on the roof. för det äre inte. bara fem dåliga dagar och en uttråkad popmorsa. jag och min kille är världens bästa och vi är jättekära. och han är helt grym, bara inte perfekt. och tack och lov för det.

4 kommentarer:

30-nånting sa...

Fast jag tror att du gör helt rätt när du faktiskt luftar dina rädslor. När jag känner den paniken du kan känna just nu så pratar jag om den. Det hjälper för att sätta livet och kärleken i perspektiv. Så fortsätt lufta dina tankar och uppskatta de stunder då ni har den här magin tillsammans.

Anonym sa...

Håller med ovanstående. Sen syns det ju på kortet att ni är som skapta.
/H

linda sa...

jag smygläser din blogg sen ganska länge nu. den är så himla bra. du är så himla bra.
att vara ihop är svårt. med risk för att låta som nån som inte fattar ett smack - jag fattar preciiiis vad du menar. jag har varit igenom det där själv. (nu gick ju det åt skogen, men det är en annan femma.) städning och skit känns så deppigt att klaga över. så småaktigt. fast det handlar ju inte om det, utan om att "om man älskar nån vill man att den ska slippa göra de där urtråkiga grejerna.". alltså borde han vilja att du skulle slippa.
fast nu funkar det ju inte så. och det handlar inte om kärlek eller ej.
men såhär tycker jag: gör allt för att förebygga trist skit. köp en diskmaskin. skaffa en städerska. och visst, inget av det är gratis, men det är ännu dyrare att gå runt och fundera på eventuella framtida tomma blickar. tror jag i alla fall.
jag håller på er. lycka till! kram.

Anonym sa...

I love u, du skriver ner mina tankar så bra!
/mamma till 4-månaders