tisdag 22 maj 2007

inte så pepp

jag kommer väl komma till helvete för detta, men på ricko, jag tänker bara cancer när jag ser kylie nuförtin. hon fortsätter på den där bubbliga flickiga rosa disco-prylen och det blir bara fel fel fel.

8 kommentarer:

sanna! sa...

alltså jag håller med dig för det var precis vad jag tänkte när jag var på H&M häromdagen...

Carolyna sa...

jag fattar inte. är det att hon haft cancer som gör att hon inte ska hålla på med bubbel och tuggummi längre? är det inte att hon typ är femtio år som är det konstiga?

popmorsa. sa...

det känns bara så falskt, att hennes kamp mot den fula sjukdomen inte lämnat den minsta svärta. vilket den så klart har, men imagemässigt är allt sparkling och ungdomligt och glättigt.

Anonym sa...

när jag ser reklamen på tv så frågar jag mig själv om h&m valt henne för att hon haft cancer eller inte? hade dom valt henne om hon varit nödd att stoppa in en protes också? jag ser hennes bröst och tänker att hon lika gärna kunde ha mist dem.

Sanna sa...

Sjuk kommentar: "jag ser hennes bröst och tänker att hon lika gärna kunde ha mist dem".

??

Carolyna sa...

haha. hahaha.

Anonym sa...

sparkling ungdomligt och lyckligt? vakna för fan. spana in ögonen på bilden du så fint lagt in. jävligt sparkling, ungdomliga och lyckliga, eller spanar du bara in den fina stoora flaskan. jag ser ångest, tårar och två år kvar innan damen blir legend såsom den gamla storkuken michael hutchence. nåväl. alla vet att en mc feast med grovt bröd är jävligt nyttig. alla vet att h&m valt kylie just och enbart för att hon haft cancer. hade hon torskat en patte hade hon förmodlgen haft en fantastisk patte även efter. det spelar liksom inte någon roll. vem orkar? vem vill? btw, linda den fina rosing börjar sälja mobilporr. får vi läsa om det imorgon? jag tycker det är jobbigt för jag ba tänker på fadde hela tiden och då funkar det inte.

Bondhustrun sa...

nu frångår jag ämnet men jag kan mest tänka på att Kylie är sjukt lik "Izzie" i Greys på just den där bilden. Eller är jag bara ute och cyklar?