fredag 4 maj 2007

there's no place like sunnydale

gud vad jag önskar att jag inte hade sett buffy. då hade jag haft hela härligheten framför mej. den serien har faktiskt allt. snygga killar till exempel. xander (innan han blir tjock) och spike (tills han blir fult gammal i "angel"-spinoffen). urheta. jag kan inte komma på nåt dåligt med buffy, den till och med slutade i tid.

7 kommentarer:

Anonym sa...

& jag verkligen avskyr sörjan.. :|

Anonym sa...

köp boxen!
lovar dig, det är värt.

Ms Johansson sa...

icke attt förglömma när det gäller heta buffymän: giles. (jag är nog ganska ensam om att tycka det men han är het på samma sätt som t ex dr. house.)

Anonym sa...

finns inget bättre. ngt av det bästa som någonsin visats på tv!=)

Anonym sa...

Jag tycker både Wesley och Giles är lite heta! Igår hade en av fredagsbilagorna paparazzi-bilder på Alyson Hannigan och kallade Alexis för "hennes okända dejt", skandal och skam på torra land...
Brukar få höra att jag är lik Riley. Helt ohet.

Anonym sa...

Igår såg jag James Marsters (Spike) spela musik i en kyrka i norra London - det var både det roligaste och sämsta jag sett i hela mitt liv. Efter att ha sett musikalavsnittet så hade man ju hoppats på något... Ingen Walk through the fire där inte. Du har säkert inte missat det, men om du har så ges ju säsong åtta ut som serietidningar nu. Och Firefly och Serenity finns ju. Kanske inte lika bra som Buffy, men ändå väldigt, väldigt bra. Tänk att Heroes fick bli en succé men inte Firefly - världen är orättvis. Och så har ju Joss Whedon regisserat ett avsnitt av amerikanska the Office - med vampyrinfluenser såklart. Okej, jag stoppar här...

Jessica sa...

Buffy är helt förtrollande bra. De som bara sett ett eller några avsnitt tror att det som syns på ytan - ganska kassa effekter (nåja i tidigaste säsongerna i alla fall) och snygga människor tror att det är vilken serie som helst. Kollar man några fler så märker man väl att det är en überfeministisk serie med massa viktiga grejer. Har boxen utlånad. Måste nog kräva igen den snart... Skrev långt buffyinlägg i bloggen när jag klämt hela serien på tre veckor hösten 2005. Tack snälla för influensa :-)