fredag 25 maj 2007

pretty in pink

det här huset var mitt drömhus när jag var liten och bodde i sala. först var det ett kråkslott och jag var livrädd varje gång min mamma cyklade förbi det med mej i cykelstolen därbak. sen så köpte någon det och fixade till det, framförallt så målade dom det bubbelgumsrosa. jag dog. rosa! så fint! det här var ungefär samtidigt som jag var as-lack på mina föräldrar för att de inte lät mej byta namn till rosemarie. råååååsmari.

6 kommentarer:

lejnox sa...

haha än är det ju inte försent att byta namn...

Anonym sa...

Men gud vad intressant. Jag var också helt inne på de här namnen med ros-tema. Men mitt favoritnamn var nog Rosalinda eller Rosamunda. Sen när jag skulle döpa mig la jag lite otippat till ett annat helt vanligt namn, men vår präst var så flummig så han glömde skicka in dopbeviset och namnet glömdes bort. Tur. Men de rosa namnen är ju faktiskt ganska geniala. Man gillar rosa och vill ha ett namn i samma stil.

/H.

Anonym sa...

Vilket underbart hus...ett sånt vill jag ha...men jag vill inte bo i sala, tyvärr.

Anonym sa...

vad kul, det här huset har jag kollat på och fått utpekat för mig sen jag var liten och åkte genom sala från uppsala till dalarna till min mormor. min mamma stannade bilen och gick och fotade huset en gång samt knackade på för att fråga vilken färg de hade på huset men ingen öppnade. rosa huset i sala. roligt se det här!

Anonym sa...

hehe, alla mina dockor hette Rosmarie.

Anonym sa...

ha, ha, vi åker förbi detta hus på väg upp till vårat landställe i från Stockholm, jag älskar det huset!