tisdag 14 september 2010

?

Margret kör öppen frågestund på sin blogg just nu. Och jag tycker ju att det känns så himla förmätet egentligen, men jag har liksom ingen inspiration och ett huvud för fullt av tankar, behöver distraktion av gigantiska mått, så jag tänkte kolla om ni undrar nåt. Så jag kan ösa ur min källa av ofantlig jävla visdom. Man får fråga vad man vill, så klart.

Haha ååååh, jävlans jobbiga frågor en del! Men sagt är sagt. Tar tag i detta imorgon. Kul!

40 kommentarer:

up sa...

Hur lyckas man som du skriva personligt och ibland privat men ändå på ett sätt som inte känns utlämnande och tungt?? Tycker verkligen om ditt sätt att skriva.

Anonym sa...

Hur ska man göra för att få en dejt med dig? Ställt som en ren generell fråga alltså.

c i l l a n sa...

Spinner vidare på Anonyms kommentar, haha. Du som verkar ha så snälla läsare (de flesta i alla fall, inklusive jag själv hehe) borde ju ordna en stor bloggfansträff. Du kan spela skivor och powerballader, vi morsor kan gagga om våra ungar och gamla minnen från Mettan, de som inte har kids kan snacka om skön musik eller sviniga killar. Och så en cigg och ett glas vin på det.

U:et sa...

Instämmer till fullo med föregående talare! Make it happen!

Anonym sa...

Hur många besökare har du på din blogg per dag?

Anonym sa...

Lysande idé! Andra frågor:
1.Vad tycker/tyckte Kalle om ditt bloggande?
2.Bästa stället en fredagkväll för en avdankad indiemorsa?
3.För vilka tidningar skriver du krönikor? (om du nu gör det..)
4.Hur känns det att ha rasat i vikt utan att ens tänka på det? Alltså jublar du inombords eller känns det som det kvittar nuförtiden? Tänker på äldre inlägg här i bloggen.
Tack för en underbar blogg!!

Karin sa...

om man får fråga precis vad man vill vill jag veta vilket ditt favoritdjur är. och om du kände dig "vuxen" när du var tjugoett? när blir man vuxen?

Velig sa...

Vad röstar du på?

Helena sa...

Om man verkligen vill flytta till sthlm men varken har jobb eller bostad där, i vilken ände ska man börja då? Om man får jobb har man ju ingenstans att bo och om man får bostad har man ju inte råd att betala om man inte har jobb. Det skulle jag vilja veta av någon som sitter på en källa med visdom.

J sa...

Då undrar jag hur du känner för om man säger hej när man ser dig ute? För typ två veckor sedan stod jag bredvid dig i baren på Strand och blev lite starstruck, men man vill ju inte störa så jag sa inget... Inte för att jag vet vad jag skulle säga direkt, mer än att jag läser din blogg och att jag verkligen gillar hur du skriver. Jag skulle överösa dig med lite beundran alltså :) Men vore det jobbigt?

josefine sa...

Hej fina du. Först och främst vill jag inleda med att säga att din blogg är fantastisk. Du verkar så himla fin och bra och vettig.

- vad har du för journalistisk utbildning?
- vilken svensk journalist beundrar du mest?
- vilken låt förändrade ditt liv?
- vad äter du till frukost?
- vilken tv-seriekaraktär personifierar du dig mest med?
- vilken är din favoritbok och varför?

Kajsa sa...

vad läste du på gymnasiet och vad gjorde du efter det?

Eva sa...

Kommer du att köpa och läsa nästa del i Wheel of Time så fort den kommer ut (2 november) eller kan du vänta tills den kommer i pocket (fast du kan få låna min)?

Anonym sa...

Vem tycker du är snyggast/vackraste tjejen resp killen i Sthlm?

Anonym sa...

Varför heter din dotter just Hanna? Släktnamn eller bara för att ni gillat?

Anonym sa...

Vem är den kändaste kille du hånglat med?

Emma sa...

Jag undrar som du kan ge mig något som helst tips om hur man hanterar rollen som nybliven morsa? Jag fick en son för två veckor sedan och lever nu i någon slags panikbubbla, med sömnbrist och oro över allt och inget - att han ska sluta andas, att jag inte är lycklig nog, att han inte ska gilla mig typ. Dvs bortom all vanlig logik. Har läst din blogg i flera år och eftersom några av inläggen du skrivit om att var gravid och mamma är det bästa jag läst i ämnet tänker jag att du kanske kan ge mig ett råd på vägen...?

anonym M sa...

Brukade du hänga på Razastan back in the days, runt 98?

Malin sa...

hur reagerade hanna när ni berättade att du o kalle gjort slut?

erika sa...

Hej!

Ska snart flytta till Stockholm (från Uppsala), till Aspudden närmare bestämt. Nu till min fråga, vilka är dina bästa Stockholmstips? Restauranger, butiker, barer, you name it!

(Bästa bloggen har du, helt överlägsen alla andra)

Ha det gött!

Anonym sa...

Datear du fortfarande personen du var på date med förut? Eller var det en gång bara?

Anonym sa...

dina glasögon är grymt snygga. är på jakt. vilket märke o var kommer de ifrån? tack tack. ulrica

Anonym sa...

Vad skulle du göra om du var ekonomiskt oberoende?
Vad har du för drömjobb?
Vad har du för mål i livet?
Vem beundrar du mest?
Vem gillar du minst?
Finaste komplimang du har fått?

Johanna sa...

Hej!
Åh, då undrar jag nämligen....
Hur skulle du reagera ifall man började prata med dig ute på stan? Jag såg dig en gång på t-banan och ba "mä, henne känner ju jag!.... eller inte ju"

Alltså inget sånt där "åååh, men det e ju duuuu-trams", utan bara ett "hejhej emelie, bra skrivet det där om blablabla". Är man pinig eller tycker du det är ok?

Hejdå!

anna sa...

Har du någon gång sagt upp dig eller fått sparken under bråkiga omständigheter?

Anonym sa...

å helv vilka jobbiga frågor alla ställer

Tordyvla sa...

Nu när du också är singel, hur ser du på spelet? Jag ogillar det egentligen, och försöker vara rak och ärlig istället. Men så händer det ändå att man fastnar där, och inte vågar annat än att spela med. Hur gör du?

Peppar sa...

Åh, kul!

1) Hur länge var du och Kalle tillsammans egentligen?

2) Finns det något du har komplex för/över?

3) Vad är du mest stolt över när det gäller dig själv? (tänker snarare egenskaper än yttre attribut)

4) Favoritgodis?

Anonym sa...

Favoritdiktator?

moln sa...

jag undrar mest om du kan komma till göteborg en dag eller om jag och mitt svarta hår får komma till stockholm (ps jag har boplats där så jag behöver inte dela säng med dig) och så kan vi ses och dricka vin och jag kan få höra om du pratar så som du skriver. med stjärnor alltså. för så pratar jag. kram kristina (som för den delen har dig som favvis på spotify.)

Anonym sa...

Hur kommer man över någon?

Anonym sa...

Hur kommer man över någon?

mittiemellan sa...

Haha, Razastan 98, vilka minnen! Ingen fråga, jag vet men jag var tvungen :)

Och när jag ändå är igång: Har läst din blogg från början, var så ledsen när du "försvann" och så glad när du återvände. Fortsätt så!

Hälsningar från Wien!

Anonym sa...

Jag vill bara säga att du bra bra bra! Älskar din blogg! Skulle va rätt mallig om jag hade dig som vän (tror jag iaf, man kan ju aldrig va helt, helt säker, eller hur?!).

Ida sa...

1. Är det viktigt för dig att vara framgångsrik i ditt yrke? Skulle du kunna tänka dig att ta jobb på typ Ica ifall inget annat funkade.

2. Är du orolig för att inte du kanske inte träffar någon ny kille?

3. Vad hände med nyheter 24 jobbet?

Anonym sa...

Vad föraktar du?

Kajsa sa...

Kanske en jättekonstig fråga, men jag har funderat på den ett tag. Du skrev någon gång att du inte trodde att du skulle kunna bli ihop med Kalle eftersom han inte drack. Jag förstår det precis, och tänker samma sak. Totally inte PK.

Men hur som helst undrar jag egentligen, vad det är som ligger til grund för det beslutet. Att inte dricka alltså? Straight egde-tankar eller något annat? Det är bara så ovanligt, och särskilt när man lever så stor del av sitt liv i utesvängen.
Kanske konstig fråga, men jag tror att du fattar.

Sedan en allmän fråga:
Om du fick välja en maträtt som du skulle äta varje dag i resten av ditt liv, vad skulle du välja då?

Kram till dig, du är grym!

Mig sa...

Blir du lite stalkerrädd om man kommer fram och uttrycker din fabulös-het på stan, eller är det ok? Ser dig ibland på the söder.

Mas sa...

Alltså nu när du och Kalle separerat sörjer du att ni inte kommer få en till unge? Inget syskon nu liksom. HAr för mig att du hintade om att det kanske var syskondags efter den här sommaren.

Det jag egentligen undrar är vad du har för tankar runt ett till barn?

Awesome blogg förresten!

annalin sa...

I slutet på sommaren skrev du att du behövde jobb och bostad.
Men nu är det uppenbart att Kalle är utstädad och du skulle köpa nytt husgeråd. Innebär det då att du ska bo kvar själv (+ Hanna) i er lgh?
Och jag är jätteglad att du ska skriva krönikor verkligen, men "räcker" det som enda jobb, jag är nyfiken på hur det funkar?