onsdag 1 september 2010

Buzzing like a bee, but no I dont sting-a-ling

Men alltså getingarna nu. Blir tokig. Hör ni nån skrika i Sofo så är det med största sannolikhet jag. Man ser sällan mej springa, men jävlar vad jag kutat kring i dag. De ser ut exakt som på bilden, redo för en flying sidekick. JAG HATAR DEM SÅ HÅRT. Har aldrig blivit stungen, är helt övertygad om att jag skulle dö av allergisk reaktion på tio sekunder. Därav kutet.

3 kommentarer:

annalin sa...

SLÖA är dom också. Och akta mest lilla Hanna! En geting stack hål på min lilltjej i PLASKDAMMEN (dvs låångt från glass/godis/kex o annat sött). Man får vara en töntig överbeskyddande morsa och ha en tub Xylocain (är det väl) och en pincett i fickan nu för tiden.

Väntar på att ett parti ska utmärka sig från de övriga och FÖRBJUDA getingar. Det vore nåt att samla röster på.

Lena sa...

Ville bara berätta att man kan inte få en allergisk reaktion av den typen första gången man blir stucken. Bara så du vet. Det betyder kanske inte att man ska börja krama getingar men kan kanske ta bort dödsångesten?

Sandra Nelson sa...

Jag har börjat fundera på att ha en liten DDT-spruta med mig till lekparken. Misstänker att det kanske inte vore så poppis... Jag är jätteallergisk mot getingar och har lagt mig till med psykoblicken.