söndag 5 september 2010

I look to you and I see nothing, I look to you to see the truthKollade lyrics på den här nu. Jaha, här har man gått och sjungit "I think it's strange that you love me" i nästan tjugo år och så sjunger hon inte alls så. "I think it's strange you never knew". Vilket makes sense. Den här och Jeff Buckley lär väl ligga på nittiotalets topp tio-lista över låtar man hånglat flest gånger till. Och "November rain" så klart. Åh, fumligt tonårshångel. Gulligt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

asså jag måste fråga dig en grej, en fråga från en orutinerad till en rutinerad dj: hur vanligt är det att 1. utrustningen inte funkar när man kommer till klubben man ska spela på? 2. att som dj bli beskylld (av nån jävla "expert" till gubbjävel) för att ha "för kassa skivor" för att de ska gå att spela (skivor som jag använt i ett år och alltid har funkat, på många olika slags cd-spelare)? 3. att man kommer överens om tider man ska spela på, och att det helt plötsligt inte gäller längre när man tror att man ska sluta ("nä, vi kör en timme till!")? är det jag som är typ överkänslig eller what the fuck is up? är fan asirriterad. är det här normalt eller? vad ska man put up with och vad ska man inte? är förvirrad. tack på förhand, kära bullen...

Popmorsan sa...

1. att utrustningen inte funkar är ganska vanligt, det är ofta glapp nånstans eller nån högtalare som sprängts natten innan. så är det bara. 2. hmm, det var längesen jag fick skit för brända skivor, nu kör även "riktiga" djs med brända och jag tror data/serato börjat slå ut vinylerna. cd är liksom det nya old school, weirdly enough. men skit får man alltid som dj, du kan inte pleasa alla. 3. att köra en timma längre är inte okej. inte om man VILL sluta, vilket oftast gäller på tex firmafester etc. om man däremot får en extra timma när man har SKITKUL så är det ju värsta ynnesten! men det händer rätt sällan. men alla fall: då ska du ha minst en tusing till betalt.