torsdag 23 september 2010

Helt vanligt gårdshus ba

Nu ska ju inte jag måla fan på väggen osv osv, men alltså... jag har en KEDJA PÅ BJÖRNS BYTARE SOM ÄR HELT HIMLA FAB OCH HON HAR LIKSOM SAGT JA HON I ANDRA ÄNDEN!

Hej lilla gårdshus vid Mariatorget, snart ska jag bo i dej!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, vilken dröm! En liten parentes bara är att elen kan bli väldigt dyr om huset värms upp separat.

Anonym sa...

Grattis! Jag vill också passa på att tacka för en bra krönika idag. Hög igenkänningsfaktor då jag är i färd med att säga byebye till en mycket oengagerad och sårande barndomsvän. Som "alltid" funnits där och därmed, i min värld, alltid borde finnas kvar. But why? Vi har ju absolut ingenting, förutom våra minnen, gemensamt längre. Det är så sant som du skrev, att de vänskapsband man knyter i vuxen ålder är så himla mycket bättre (och sundare!) och jag ska vårda dessa from now on. Tackelitack. /anonym blå

Anonym sa...

Vill också tacka för din krönika. Gjorde precis samma, som ovanskrivande, men med ett helt gäng som jag hängt med i över tio år och till slut blev det liksom bara pga just dom där tio åren man hade bakom sig. Helt skilda värderingar, prioriteringar och andra viktiga saker blev liksom för stor spricka och jag trodde till en början att jag skulle bli helt ensam men se det blev jag icke! Har världens underbaraste människor omkring mig nu som jag inte skulle byta ut mot alla barndomsminnen i världen. Så tack för en himla fin vardagspepp!

siri sa...

grattis till lyan!

men du popmorsan, jag måste fråga dej en grej. det är såhär att jag behöver musikinspiration. det här kanske känns sjukt intimt, men jag tänker att du jobbar ju ändå till stor del med att spela musik för andra... skulle du kunna tänka dej att dela med dej lite av dina spotify-spellistor? vore himla kul tycker jag.

ps. jag är inget freak. (iallafall inte vad jag vet.)

hej på dej!

Anonym sa...

Jojo, Björns bytare är ett rent helvete. Hade också en massa "drömkedjor" när vi letade byten där. Men räkna med att det spricker någonstans, tyvärr. Inte för att negga, men vi var typ så glada minst 10 gånger. Kedjor går sönder. Men det kanske är ett direktbyte?