söndag 12 september 2010

Swag in a bag

Jag har vad jag minns aldrig träffat Rebecca Simonsson, men källor som står oss båda nära hävdar hon är fantastisk. Tycker hon verkar härlig. Den här är supercatchy, superlajk.

7 kommentarer:

Malin sa...

Seriöst? Vilken patetisk människa. Det här kan vara den sämsta låten/videon någonsin.

Popmorsan sa...

Tycker du? Jag tycker den är både snygg och rolig, och låten har instant hit-potential. Sen vettifan vad swaggen i hennes bag egentligen betyder.

Anonym sa...

hm nej, tycker det är riktigt dåligt. alltså den sprids ju på många bloggar jag läser nu för att många känner/gillar rebecca som person och det kan man ju förstå, säkert asnice! men musiken, estetiken, låten i sig... helt tomt.

Nutella sa...

Kan inte låta bli att tänka att det här är "rätta kontakterna" personifierad, även om det såklart i sig är bra jobbat. Hon ser ju smashing ut och har säkert hjärta&hjärna men låten känns bara som en produkt av vilka kretsar hon tillhör. Och är man inte helt SLUT av all Gaga-fiering by now?

Popmorsan sa...

jooo, klart man är. trött på gaga alltså. men jag tycker hon håller sej på rätt sida gränsen. och jag säger inte att det här är min bästa låt ever, jag tycker helt enkelt bara att den är kul, catchy och snygg. well done rebecca.

Anonym sa...

Låten är helt platt, håller med den andra anonym. Orkade faktiskt inte ens lyssna igenom hela. Men supersnygg tjej!

Anonym sa...

! ja vad handlar den om? att ha cool stil? att få grejer gratis på kändisträffar? "pump it up tight"? "who's ringing in the register"?? men rap:en är lika usel som black eye peas brukar vara, låter som han sjunger att han "gets off on teflon" och ska gå hem och äta spagetti. det håller ju inte