lördag 18 september 2010

I got soul but I'm not a soldier

Alltså, bara för att jag säger att jag är obevandrad inom politik betyder inte det att jag är ett fullkomligt spån vad gäller vad de olika blocken står för. Självklart är det något som jag snackar om, diskuterar, med mina vänner och bekanta. Jag är inte en idiot. Och självklart är ens vänner de största inspirationskällorna, även i såna här frågor, men jag kan med största sannolikhet säga att jag hade röstat rödgrönt även om mina vänner var blå. Och jag har faktiskt röstat på Moderaterna, typ 94? Anyhow. Jag tog inte på nåt vis illa upp för Anonyms fråga, jag är bara helt ointresserad av att föra en politisk diskussion på Popmorsa. Det finns det en miljard andra mycket bättre ställen för. Det är allt jag har att säga om politik i det här forumet.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att den ursprungliga anledningen till min reaktion var att du tänker rösta för en politik som slänger sig med termer som "solidaritet" och "alla människors lika värde", osv osv i det oändliga. Detta gör man samtidigt som man, som i filmen du la ut, pekar fuck you åt vår stadsminister, som ju OCKSÅ är en människa. Det känns för mig väldigt paradoxalt. Tack för att du tog dig tid att svara i allafall. Älskar _allt_ annat med din blogg, på riktigt! /anonym blå

Popmorsan sa...

tack! men asså det där klippet är ju som min vän erik så roligt uttryckte det "en orsak till att överväga att bli moderat". men ändå. jag tycker det är kul.

Hanna sa...

Thank you! Ägnar hälften av all min tid åt politik, härligt med en frizon ;)

Traveler sa...

Vad vill "popmorsa" diskuttera då... inte bara här utan även allmänt?? nyfiken...

cecilia sa...

Anonym blå - med risk för att vara en av de respektlösa röda som ger sig på de blå under bältet: han är väl ändå vår staTsminister?

Anonym sa...

Under bältet vet jag inte. Stava fel gör den bäste, särskilt i en regnig kö med den suraste av sura gubbar bakom. Helt sjukt hur sur han var. Anyway. StaTsminister. Jag tror budskapet gick fram oavsett ;)

Anonym sa...

Fast om du under valveckan skriver vad du ska rösta på i din blogg så är det ju inte jättekonstigt om det blir något av en politisk debatt i kommentarsfältet..

Tycker fö att anonym blå rocks!

Anonym sa...

Och tack för en fantastiskt bra blogg glömde jag skriva!

Mr. Alphabet sa...

Hej, förlåt för att jag var lite jobbig igår och visade min dyrkan på ett något.. ehm, påfluget sätt, men jag blev bara glad att se dig. Fattar att det måste vara helt weird att någon random kommer framskuttande och ba TJA ÄLSKAREJ! Hoppas det inte var för besvärande.

P.s. Länkar min bloggis så det blir lite rättvist. Eller något åt det hållet.