tisdag 28 april 2009

2. Vad har du haft för jobb tidigare, nämn gärna flera, liksom lite karriärsstegen.

Min cv ser ut ungefär så här i kronologisk ordning: (urkass) webbdesigner på en byrå som hette kommun, ad ass på Spray, ad ass på en nättidning som hette Soda som jag gjorde med Pia Lundberg, Marie Birde och Elin Unnes, ad ass på tidningen Bon, klubbredaktör på tidningen Rodeo, musikredaktör på Nöjesguiden, teveredaktör och krönikör på Modette, webbredaktör på DN På stan, barnredaktör DN På stan. Plus i ett års tid var min fejja i Metro varje dag, Nöjesguiden hade ett samarbete med dem, gjorde nöjestips och nån krönika då och då plus layoutade rubbet.

Samtidigt som jag började jobba på Soda typ 2002 började jag även jobba som dj och försörjde mej mestadels på det fram tills jag fick barn. Hade bl a sommarklubb på Riches lördagar två somrar på raken, det är jag superstolt över, tror jag var första tjejen som hade det ensam på en helgdag. Andra sommaren hade jag den med Q. Annat: videobutiken Casablanca, SF biljettbokning, fiket Mjölkbaren (med Frida Hyvönen! Uragulli). Och så har jag jobbat på Dunkin Donuts i London. Blev tjock. Tio kilo på ett halvår. Och jag skämtar inte.

5 kommentarer:

hanna sa...

Men ah...när var du på Spray?

Anonym sa...

Men coolt, Pia var min chefredaktör när jag var red-ass på tidningen Form!
Och fina, fina svar på frågorna! Nästan så att man (jag) läser om dem igen).

Popmorsan sa...

hmm, jag fick sparken från spray med typ femtio andra en måndagmorgon våren... 2002 kanske?

älskar pia. inte sett henne sen dess. hon är himla fin.

Anonym sa...

Spray, jag minns den tiden, när alla pratade om hur det var att jobba på Spray. Kuddhörnor och tevespel och drinks.

Pia är utlandschef på filminstitutet nu. Hoppas jag får jobba med henne nån gång igen, hon är grym!

Malin sa...

Ja, det var fina fester där i Sprays barndom. Minns nån med plastpalmer i nån källare på undre Östermalm.. Kan ha varit 1998. Pina coladas. Mmm.