torsdag 9 april 2009

Här kommer lyckan för hundar som oss

Min mobil hatar mej. Jag överdriver inte när jag säger att jag försökt få iväg ett inlägg tio ggr under dagen. Bild på frillan, för er ca fem stycken som är intresserade. Ni är gulliga, ni.

Nu har jag bränt 17 (sjutton) skivor till ikväll, hela tin livrädd att datahelsiket ska krascha på kuppen. Det vore väl själva fan om inte det skulle räcka, det är 14 timmars speltid. Kan ej gå ut innan, som jag gjorde förr i tin. Då festade jag fyra timmar innan jag ställde mej och spelade till fyra. Igår drack jag två glas vitt och blev URAPACKAD, haha. Och inte slutade jag då. Hemskt ynklig i morse. Så idag håller jag mej hemma och suger på ett ynka glas (kanske 2) innan det är dags för Gubbrummet på Spy bar mellan midnatt och 05. Kommer bli succé. Om nån nu är hemma över påsk. Alla fullis-popstjärnor drar förmodligen hem till byn över helgen.

Aja. Nu ska jag sprinkla mitt hår med en ny uppfinning: Dust it från Schwarzkopf. Det ska tydligen vara värsta bästa för folk med tanig hårväxt, hurra! Klädsel ännu okänd.

1 kommentar:

E sa...

Åh jag har också Dust it, den är jättebra!