onsdag 1 april 2009

Ska du hänga mä? Ahmen JAAA!

Hemma. På Södermalm. Solen över gamla stan när man passerar Slussen med tuben. Det känns som att våren är här nu. Peppar, peppar. Köpte nya Air Force One på Sneakersnstuff, promenerade hem. Med min nya bästis iPoden. Glada låtar och vinden bodde i mina steg. Om några timmar ska jag dricka öl på Indigo med världens bästa tjejer, sen den där festen. Jag har häftiga byxor. Längtar nästan. Jag kan ha skinnjackan, det är inte kallt. Men först, bäst av allt, ska jag hämta Hanna på dagis. Jag saknar henne så jag kokar. Det känns bra. Godartad saknad är underbar. Och det är SOL på balkongen. Det firas med bob hunds nya singel Tinnitus. Välkommen tillbaka, bob hund! I love you.

2 kommentarer:

Alice sa...

Jag har också köpt Air Force Ones! Eh, tror jag, jag är rätt kass på sånt här men de är jättevita och har ett kardborband och jag köpte gel-sulor till så jag aldrig mer ska få ont i ryggen när jag promenerar, iaf 649kr på footlocker

Popmorsan sa...

jag är helt kass på sneakers jag med, jag är ju en dr martens-kinda-girl. men det låter som air force modell höga. snyckt! jag ville egentligen ha vita med kardborreband, med grön blupp där bak, tror de är stan smith? adidas? anyhow, det fanns ej inne.